Türkiyede 2012 Çin Kültür Yılı etkinlikleri

Türkiyede 2012 Çin Kültür Yılı etkinlikleri -Etkinlikler kapsamında bir turizm şirketi tarafından Antalyaya getiren China Extreem adlı grup gösteri yaptı


ANTALYA (A.A) - Türkiyede 2012 Çin Kültür Yılı etkinlikleri kapsamında bir turizm şirketi tarafından Antalyaya getiren China Extreem adlı grup gösteri yaptı.
     Kepez Arena Spor Salonunda gerçekleştirilen gösteriye organizasyonu gerçekleştiren şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Azad Babayev ile organizasyonda yer alan Demircikara Mahallesi Muhtarı Ayşe Peçen, iş adamı Kamil Yıldırım ile çok sayıda seyirci katıldı.
     Operasyon Müdürü Yasemin Akıncı, Antalyada turizm sektörüne uzun süreden bu yana hizmet sunduklarını belirterek, 20den fazla ülke, 14den fazla grup ve yaklaşık 180 kişiden oluşan personel ile otellere akrobasi, sirk, dans, sihirbaz, bale, canlı müzik, animasyon ve çocuk şovlarını sunduklarını söyledi.
     Hizmetlerini otel dışına çıkarmak ve Antalya halkı ile bütünleşmek amacıyla Çinden China Extreem adlı grubu getirerek seyirciyle buluşturduklarını anlatan Akıncı, Türkiyede 2012 Çin Kültür Yılı olduğunu, bu kapsamda iki ülke arasındaki dostluğa katkıda bulanmak amacıyla organizasyonun gerçekleştiğini söyledi.
     Demircikara Mahallesi Muhtarı Ayşe Peçen de mahallelerindeki bazı engelli çocukların gösteriyi seyretmesi için organizasyona katıldıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Türkiyede 2012 Çin Kültür Yılı etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER