Türkiye Basketbol İkinci Ligi

Türkiye Basketbol İkinci Ligi -Akhisar Belediyespor Antrenörü Aktaş: -"Beko Basketbol Ligine çok yaklaştık, inşallah bunu başarırız"


MANİSA (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Ligi play-off ilk turunda Maliye Milli Piyangoyu her iki maçta da yenerek yarı finale yükselen Akhisar Belediyesporun antrenörü Zafer Aktaş, "Beko Basketbol Ligine çok yaklaştık, inşallah bunu başarırız" dedi.
     Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Maliye Milli Piyango ile dünkü karşılaşmada çok iyi mücadele ortaya koyduklarını ve maçın son bölümünü çok iyi oynadıklarını söyledi.
     Bunun sonucunda rakiplerini saf dışı bıraktıklarını kaydeden Aktaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "Son hücumda yaptığımız iyi savunmayla müsabakayı kazandık. Bu sezon çok ciddi mücadele gösteren oyuncularımı tebrik ediyorum. Bütçemiz ortada ancak 4 yıldır yaptığımız yatırımın karşılığını alıyoruz. Son 4 sezondur aynı yabancı oyuncumuzla oynuyorduk. Takıma katılan ikinci yabancımız da hemen uyum sağladı, ekipteki herkesin karakteri çok sağlam. Beko Basketbol Ligine 2 galibiyet uzaktayız. Rakibimizin kim olacağı önemli değil. Sonuçta play-offta iyi motive olan, sahada mücadele eden turu geçiyor. Biz takım halinde sonunu düşünmeden mücadele etmeye, savaşmaya devam edeceğiz. Oyuncularıma inancım tam. Beko Basketbol Ligine çok yaklaştık, inşallah lige çıkmayı başarırız."
     Akhisar Belediyesporun play-off yarı finalindeki rakibi 12 Mayıs Pazar günü Uşakta oynanacak mackolik.com Uşak Üniversitesi-Best Balıkesir Basketbol müsabakasının galibi olacak. Yarı final eşleşmesini üstün tamamlayan ekip, gelecek sezon Beko Basketbol Liginde yer alacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Türkiye Basketbol İkinci Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER