Türkiye Emekliler Derneği Tavşanlı Şubesi Olağan

Türkiye Emekliler Derneği Tavşanlı Şubesi Olağan Kongresi -Şube Başkanlığına, Ahmet Kalender seçildi


KÜTAHYA (A.A) - Türkiye Emekliler Derneği Tavşanlı Şube Başkanlığına, Ahmet Kalender seçildi.
     AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayındaki kongrede, emeklilerin sıkıntı çekmeden yaşaması için her alanda önemli çalışmalar yapıldığını söyledi.
     Emeklilerle ilgili yıllar içinde birtakım çalışmalar yaparak önemli ölçüde yollar kat ettiklerini belirten Kavuncu, İnşallah bu dönemden sonra birtakım çalışmalar için kendimize göre işlerin ilerlemesi anlamında ödenek talebinde bulunacağız. Ödeneklerimiz geldiği takdirde bazı işlerin devamını getirip işlerimizi bitireceğiz dedi.
     Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de emeklilerin en iyi şekilde yaşamasını istediklerini anlatarak, en başta güzel bir kent imar etmeye çalıştıklarını ifade etti.
     Dernek Genel Başkanı Kazım Ergün ise emeklilerin sorunlarının çözümü için yoğun bir çalışma sürdürdüklerini bildirdi.
     Emeklilerin sorun ve sıkıntılarını çözmek amacıyla girişimlerinin olduğunu dile getiren Ergün, şöyle konuştu:
     Hiçbir zaman boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Emekli kardeşlerimizi ezdirmeyeceğiz. Bütün emekli kardeşlerimizin hakkını savunmak için buradayız. Sesimiz yükseldiğince konuşmaya, dertlerimizi anlatmaya çalışıyoruz. Bu dert hepimizin derdi, bu sıkıntı hepimizin sıkıntısı, bu sorun hepimizin sorunu. Haklarımızı savunmak için hep bir aradayız.
    
     -Kalender, 10 oy farkla başkan oldu-
    
     Daha sonra yapılan ve 745 üyenin oy kullandığı seçimde, iki adaydan Ahmet Kalender, eski başkan Remzi Konuşluoğlundan 10 oy daha fazla alarak başkanlığa getirildi.
     Kalender başkanlığındaki yönetim kurulunda, Mehmet Özsarı, Şerif Hasçelik, Eyüp Ergül, Tarık Sarıöz, denetim kurulunda Ahmet Külcü, Yaşar Arslan, Zeynep Çardak yer aldı.
     Kongreye, Türkiye Emekliler Derneğinin Genel Başkan Yardımcısı Gazi Aykırı, Kütahya Şube Başkanı İlhan Bintez, Eskişehir Şube Başkanı Arif Duru, Tavşanlı Ziraat Odası Başkanı İsmail Akpınar, Türkiye Maden İşçileri (Maden-İş) Sendikası Batı Anadolu Şube Başkanı Yusuf Yaman, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir, CHP Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Şentürk katıldı.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Türkiye Emekliler Derneği Tavşanlı Şubesi Olağan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER