Türkiye Golf Federasyonundan Ardahana minibüs bağışlandı

Türkiye Golf Federasyonundan Ardahana minibüs bağışlandı


ARDAHAN (A.A) - Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından, Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bir minibüs bağışlandı.
     TGFnın gönderdiği minibüs, Ardahan Gençlik Derneği Başkanı Çetin Demirci tarafından Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adnan Korkuta teslim edildi.
     Demirci, gazetecilere yapığı açıklamada, bir süre önce TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlunun Ardahana yaptığı ziyareti anımsattı.
     Ziyaret sırasında Ağaoğlunun minibüs sözü verdiğini, bu sözünü yerine getirdiğini belirten Demirci şunları konuştu:
     Genel başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bize bağışlanan bu minibüs bundan sonra Ardahanlı gençlerin taşımasında görev yapacak. Öncelikle golfçu geçleri taşıyacak olan minibüsümüz müdürlüğün il içi ve il dışındaki tüm etkinliklerde çalıştırılmış olacak. Bundan sonra minibüs Ardahanlıların hizmetinde olacak.
     Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Korkut ise, kendilerinin böyle bir araca ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederek, Sayın Ağaoğluna teşekkür ediyoruz. Çünkü bizim böyle bir araca son derece ihtiyacımız vardi. Bundan sonra gençlerimiz daha rahat ve konforlu bir ortamda taşınmış olacaklar diye konuştu.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Sagip Sezginer
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Türkiye Golf Federasyonundan Ardahana minibüs bağışlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER