Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi -Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Basın Sözcüsü Kemeröz: -Çok güçlü bir takım oluşturduk, ligde çok can yakacağız


SAMSUN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin (TKBL) yeni ekiplerinden Canik Belediyesporun Kadın Basketbol Takımı basın sözcüsü Selçuk Kemeröz, Çok güçlü bir takım oluşturduk, ligde çok can yakacağız dedi.
     Kemeröz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımının, Çankaya Üniversitesinin ligden çekilmesi nedeniyle Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından TKBLye davet edildiğini anımsattı.
     Takımın, yerli transfer döneminin bitimine 1 hafta kala lige davet edildiğini belirten Kemeröz, bu 1 hafta içinde ligin en iyi kadrosunu oluşturduklarını savundu.
     Yabancı transferde Kayseri KASKİde oynayan Doneeka Hodges ile anlaştıklarını ifade eden Kemeröz, şöyle konuştu:
     Geçen yıl İtalyada sayı kraliçesi olan Tanja Cirov ile de anlaşma sağladık. Ayrıca, geçen yıl Euroleague (Kadınlar) finalinde oynayan iki Amerikalı basketbolcuyla prensip anlaşmasına vardık. Küçük pürüzler var, onları da gidererek kamuoyuna açıklayacağız. Bu iki basketbolcuyu da transfer ettiğimiz zaman bu yıl ilk defa katıldığımız lige hazır olacağız. Çok güçlü bir takım oluşturduk, ligde çok can yakacağız.
     Kemeröz, ligde kalıcı ve hedefleri bulunan bir takım olmak istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER