Türkiye Şampiyonu Trabzonspor U15 takımı için

Türkiye Şampiyonu Trabzonspor U15 takımı için tören -Trabzonspor Futbol Koordinatörü Sümer: "Genç yavrularımız, geleceğe nasıl baktığımızı, gelecekle ilgili yatırım anlayışımızın önemli bir göstergesi" -Trabzonspor Teknik Direktörü K


TRABZON (A.A) - Trabzonspor Futbol Koordinatörü Özkan Sümer, "Genç yavrularımız, geleceğe nasıl baktığımızı, gelecekle ilgili yatırım anlayışımızın önemli bir göstergesi" dedi.
     Antalya WOW Football Centerda düzenlenen dörtlü finalde, final maçında Fenerbahçeyi 4-1 yenerek Coca-Cola Elit Akademi U15 Ligi şampiyonu olan Trabzonspor için Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde tören düzenlendi.
     Törene, kulüp genel sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, yönetim kurulu üyesi Hakan Tuncay, futbol koordinatörü Özkan Sümer, teknik direktör Tolunay Kafkas, 1461 Trabzon Kulübü Başkanı Suat Şen, asbaşkan Coşkun Kantekin, 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay ve TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban katıldı.
     U15 Takımı Teknik Direktörü Güzey Özerin şampiyonluk kupasını sunduğu Sümer, törende yaptığı konuşmada, gençler kategorisinde bu dönem ikinci kupanın kazanıldığını belirterek, "Umarım ki bu kupalar devam edecek. Yine inanıyorum ki hak edip alamadığımız kupa da bize ulaşacak. Trabzonspor bu kupalarla kalitesini, değerini ve büyüklüğünü ortaya koyuyor. Genç yavrularımız bizim geleceğe nasıl baktığımızı, gelecekle ilgili yatırım anlayışımızın önemli bir göstergesi. Bu doğrultuda Trabzonsporun altyapı faaliyetinin net bir resmini ortaya koyuyoruz" diye konuştu.
     Finallerin en centilmen oyuncusu seçilen Berkan Burak Turana ödülünü Kafkas verdi. Kafkas, bu başarıda Özkan Sümerin çok büyük emekleri olduğunu ifade ederek, şunları belirtti:
     "Bugün bu tablo gurur kaynağı, Trabzonsporun büyüklüğünü bir kez daha gösteriyor. Üreten ve ürettiğini değerlendiren bir Trabzonspor olmak zorundayız. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum."
     Turnuvanın en az gol yiyen kalecileri olan Kerem Civelek ve Alper Zengine ödüllerini Yener ve Büyükaydın verdi.
     U15 Takımımızın teknik heyeti Güzey Özer, Muzaffer Yurduseven ve Murat Onur Dileke ise ödüllerini TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban sundu.
     Akçay ise yaptığı konuşmada, Trabzonsporun geçmişinde altyapıyla yaratıcılıkla ilgili gelenek olduğunu dile getirerek, "Özkan hocamızın başlattığı Ahmet Suat ve Şenol hocamızın devam ettirdiği, bugün de Tolunay hocanın büyük bir cesaretle bize değer veren jestini, Trabzonspor Kulübünün, kültürünün bir devamı olarak gözüküyor. Eğer biz bu kültürü sürdürebilirsek sanıyorum sadece Türkiyede değil, dünyada öne çıkacak sonuçlar ve değerler üretebiliriz. Buna inanıyorum, bunu üretebilecek gen avantajımız var. Dolaysıyla bunu başarabiliriz" dedi.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Türkiye Şampiyonu Trabzonspor U15 takımı için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER