Türkiye Yardım Sevenler Derneği Çaycuma Şube

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Çaycuma Şube Başkanı Yurtbay: -Maddi durumu iyi olmayan 20 öğrenciye mont, eşofman ve ayakkabı gibi kıyafet yardımı yaptık


ZONGULDAK (A.A) - Türkiye Yardım Sevenler Derneği Çaycuma Şube Başkanı Emel Yurtbay, Maddi durumu iyi olmayan 20 öğrenciye mont, eşofman ve ayakkabı gibi kıyafet yardımı yaptık dedi.
     Yurtbay, gazetecilere yaptığı açıklamada, yardımların devam edeceğini, dernek yönetimiyle okullardaki maddi durumu iyi olmayan öğrencilere de yardımlarda bulunacaklarını söyledi.
     Dernek yönetiminin yardımları karşıladığını anlatan Yurtbay, şöyle konuştu:
     Dernek yönetimi olarak, arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Keşke ihtiyacı olan çocuğumuz olmasaydı. Gönül bunu isterdi. Fakat maddi durumu iyi olmayan o kadar çok aile var ki, onlara elimizden geldiğince yardım edeceğiz. Maddi durumu iyi olmayan 20 öğrenciye mont, eşofman ve ayakkabı gibi kıyafet yardımı yaptık. Bağışlarımızı eğitim alanında harcayacağız. Maddi desteğe ihtiyacı olan tüm öğrencilerimize elimizden geldiğince yönetim olarak destek vereceğiz.
    
     Muhabir: Hüseyin Tıraş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Türkiye Yardım Sevenler Derneği Çaycuma Şube Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER