Türkiye Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası

Türkiye Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası -Erzurumda düzenlenen şampiyonanın final maçında Anadolu Efes-Beşiktaşı 77-62 yenerek şampiyon oldu


ERZURUM (A.A) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen Türkiye Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası sona erdi.
     Erzurum Spor Salonunda oynanan final maçında, Anadolu Efes-Beşiktaşı 77-62 yenerek şampiyon oldu. Günün diğer karşılaşmalarında ise Tofaşı 71-61lik skorla geçen Fenerbahçe 5. olurken, Galatasaray da Final Gençliki 89-55 yenerek 3.lüğü elde etti.
     Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği müsabakaların ardından salonda düzenlenen törende, şampiyonada ilk üçe giren Anadolu Efes, Beşiktaş ve Galatasaray takımlarına kupaları verildi.
     Türkiye Basketbol Federasyonu Temsilcisi Adnan Yakut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın başarılı geçtiğini söyledi.
     Final müsabakalarının büyük bir heyecana sahne olduğunu belirten Yakut, "Erzurumda çok güzel bir organizasyona imza attık. Buradaki bütün görevli arkadaşlarım büyük bir özveriyle, şampiyonanın başarılı geçmesi için çaba gösterdi. Erzurum, çok iyi bir misafirperverlik örneği gösterdi. Şampiyonada dereceye giren takımları tebrik ederim" diye konuştu.
     Anadolu Efes Yıldız Takım Antrenörü Atilla Andaç Yapıcıer de takımının son maçta çok iyi bir oyun sergilediğini ifade ederek, "Oyuncularımın hepsiyle gurur duyuyorum. Buraya gelinceye kadar çok çalıştık ve şampiyon olmayı hak ettik" dedi.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Türkiye Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER