TÜTEVden Mevlid Kandili programı

TÜTEVden Mevlid Kandili programı


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV), Mevlid Kandili programı düzenleyecek.
     TÜTEV Kayseri Şube Başkanı Zekeriya Batur, düzenlediği basın toplantısında tüm mühendis, mimar ve teknik elemanların dayanışması, yardımlaşması, bilgi paylaşımı ile ortak akıl oluşturarak, mesleki, sosyal ve kültürel alanda katkı vermeyi amaçlayan bir sivil toplum kuruluşu olduklarını söyledi.
     Vakıf olarak eğitim ve seminerler düzenlemenin yanında, kişisel kaliteyi ve motivasyonu artırıcı sosyal ve kültürel faaliyetlerde de aktif rol aldıklarını belirten Batur, şunları kaydetti:
     Bu yapımızla gönüllülerimizin maddi ve manevi ihtiyaçlarının tek çatı altında giderilmesini hedeflemekteyiz. Üreten, güçlü ve müreffeh bir Türkiye için iç barışa, sevgiye, kardeşliğe, maddi ve manevi paylaşıma olan ihtiyacımız bugün daha da fazla hissedilmektedir. Bölgesinde etkin bir ülke olabilmek için bizi biz yapan değerleri yeniden ihya sadedinde Peygamber Efendimizin (S.A.V) çağları aşan mesajını yeniden duyma adına düzenlenecek programların önemine inanıyoruz. Vakfımız bu kapsamda, Efendimizin (S.A.V) dünyaya teşrifini kutlamak münasebetiyle 24 Ocak Perşembe günü Kadir Has Spor ve Kongre Merkezinde saat:19.00da Mevlid Kandili Programı tertip etmektedir.
     Kuran tilaveti ile başlayacak olan programın, yazar Dr. Reşit Haylamazın konferansı ile devam edeceğini ve yurt dışından gelen yabancı uyruklu öğrencilerin Türkçe Naat-ı Şerif okuyacağını ifade eden Batur, programa katılımın ücretsiz olacağını belirtti.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber TÜTEVden Mevlid Kandili programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER