Tütüncü Gündoğdu Mahallesinde yapılan çalışmaları anlattı

Tütüncü Gündoğdu Mahallesinde yapılan çalışmaları anlattı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gündoğdu Mahallesinde yaptıkları çalışmaları anlattı.
     Tütüncü, bürokratlarıyla eksikleri yerinde görmek amacıyla Gündoğdu Mahalle muhtarı Muhittin Yalmanı ziyaret etti.
     Tütüncü, imara uygun şehirleşmesi tamamlanan ve mülkiyet problemi olmayan Gündoğdu Mahallesinin eskiyen parklarını yenilediklerini, otopark alanlarını asfaltladıklarını söyledi.
     Tütüncü, imara uygun şehirleşmesinin, alt ve üstyapı yatırımlarının bitmesine rağmen, Gündoğdu Mahallesine hizmet konusunda gereken ilgi ve alakayı gösterdiklerinin altını çizdi.
     Mahallede daha önceki dönemlerde yapılan ve içerisindeki mobilyaları eskiyen, hizmet veremez hale gelen parkları yenilediklerini belirten Tütüncü, 2473 Sokaktaki parkı ve 2464 Sokaktaki Kepez amblemli parkı, tadilat çalışmasıyla yeniden inşa ettiklerini anlattı.
     Konutların yanında ayrılan açık oto park alanlarının asfaltının olmaması problemini de çözdüklerini aktaran Tütüncü, 26 bin 827 metrekare sıcak asfalt çalışmasıyla, otopark alanlarının yüzde 80ini asfaltladıklarını, geriye kalan alanları ise bu yıl içerisinde bitireceklerini kaydetti. Tütüncü, yağmur suyu gölleşmesini önlemek için de gerekli tedbirleri alacaklarını da ifade etti.
     Tütüncü, mahalledeki, Gülgün-Nihat Ömür İlköğretim Okulu ve Kepez Engelliler İlköğretim Okulunun bahçe düzenlemesini, bakım ve onarımını yaptıklarını bildirdi. Mahalleyi güzel hizmetlerle buluşturmaya devam edeceklerine vurgulayan Tütüncü, Gündoğduda ihtiyaç olan sokaklarda sıcak asfalt ve parke kaldırım çalışması yapacaklarını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tütüncü Gündoğdu Mahallesinde yapılan çalışmaları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER