Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Ersözlü: -Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş olarak 2012 yılı ilk yarısını değerlendirdiğimizde yaklaşık yüzde 15lik bir büyüme yakaladığımızı görüyoruz


BURSA (A.A) - Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş olarak 2012 yılı ilk yarısını değerlendirdiğimizde yaklaşık yüzde 15lik bir büyüme yakaladığımızı görüyoruz dedi.
     Ersözlü, yazılı açıklamasında, 6 ayrı salon, fuaye ile birlikte 40 bin metrekare kapalı, 100 bin metrekare açık alan olmak üzere, toplam 140 bin metrekarelik fuar alanına sahip olduklarını, ayrıca 2002 yılından 2012 yılı ilk yarısına kadar 184 fuar projesi gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Gıda, ambalaj, perakende, sağlık, mobilya, eğitim, kültür, inşaat, kalıp, otomotiv ve avcılık sektörlerine yönelik hazırlanılan 16 ayrı fuar projeleri olduğunu kaydeden Ersözlü, şu ana kadar 33 ülkeden bin 248 firma ve firma temsilcisini, 51 ülkeden ve yurt genelinde 55 ilden gelen toplam 389 bin 534 nitelikli ziyaretçiyi ağırladıklarını, Bursa sanayisine ve ticaretine büyük katkı sağladıklarını ifade etti.
     Ersözlü, büyümeyi sürdüreceklerini vurgulayarak, Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş olarak 2012 yılı ilk yarısını değerlendirdiğimizde yaklaşık yüzde 15lik bir büyüme yakaladığımızı görüyoruz. Yıl sonuna kadar düzenleyeceğimiz fuarlarla birlikte büyümemize devam edeceğiz dedi.
     2012 yılı ikinci yarı fuarlarına 26-30 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan Bursa Tarım Fuarı ile başlayacaklarını belirten Ersözlü, şu bİlgeleri verdi:
     10 yıldır tarım ve hayvancılık sektörlerinin liderlerini aynı çatı altında buluşturan Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları, 700e yakın firma ve firma temsilciliğinin katılımında, 8 ayrı salonda, 40 bin metrekare kapalı ve 30 bin metrekare açık sergileme alanı ile birlikte rekor katılımla toplam 70 bin metrekare alanda hazırlanmaktadır. Geçtiğimiz yıla göre önemli bir büyüme kaydedecek olan fuarlarımız, bölgenin en büyük tarım ve hayvancılık fuarları olma özelliğini devam ettirmekte olup Avrupanın 5 büyük fuarı arasında yerini almıştır.
     Ersözlü, 6-9 Aralık 2012 tarihleri arasında eş zamanlı olarak gerçekleşecek Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa 3. Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı, BELEX 2012 Fuarı ve bu yıl ilki düzenlenecek olan ENSUTEK Endüstriyel Su Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı ile yılı kapatacaklarını bildirdi.
     Genel Müdür Ersözlü, Doğa, Av Fuarı, Yapı ve Yaşam Fuarı, Tarım Fuarı, Hayvancılık Fuarı, Metal İşleme Teknolojileri Fuarı ve son olarak BELEX Fuarı ile 2012 yılı için uluslararası fuar niteliği kazandıklarını belirterek, ayrıca Kalıp Avrasya Fuarının da uluslararası fuarlar takvimine alınması için önümüzdeki dönem başvuru yapılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Tarık Üzgün / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER