Tuzlada kurumsal üyelik konulu seminer

Tuzlada kurumsal üyelik konulu seminer


İSTANBUL (A.A) - Tuzla Belediyesi personeline yönelik kurumsal üyelik konulu seminer düzenledi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Marmara Üniversitesi (MÜ) Siyasal Bilgiler Dekanı Prof.Dr. Recep Bozlağan seminerde, diyagramlık, sabır ve fedakarlık, kurumsal sadakat, kişisel mesleki gelişim ve bireysel inisiyatif konularında bilgi verdi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Bozlağan, belediye çalışanlarının yürüttüğü hizmetin halkın günlük yaşamını önemli ölçüde etkilediğini belirtti.
     Bozlağan, şunları kaydetti:
     Eğer Tuzla Belediyesini bir yıl, bir ay değil, bir hafta kapatmış olsak, bir hafta tatile çıkartmış olsak inanın Tuzlada salgın hastalıklar başlar. Bir belediyenin çalıştırmış olduğu otobüsün durağa yarım saat gecikmesi, bizim çileden çıkmamız için yeterli olmuyor mu- O gün evde suyun akmaması, bizim çileden çıkmamız için yeterli olmuyor mu- Belediyenin o gün çöpleri toplamaması, vatandaşın rahatsız olması için yeterli olmuyor mu- Peki vatandaş belediyeye karşı niçin bu kadar aceleci oluyor- Çünkü başkan halkın içinden çıkıyor. Meclis üyesi halkın içinden çıkıyor, belediyeyi kendine ait bir kurum olarak görüyor. Belediyeyi kendi içinden çıkmış bir kurum olarak görüyor ve kendisinin bütün gündelik hizmetini de belediye yürüttüğü için belediye hizmetlerini anlık, orada ve dört dörtlük yürütülmesini bekliyor. Onun için biz vatandaşı memnun edecek hizmetleri yürüttüğümüz sürece kendimizi belediyecilik anlamında erdemli kabul edebiliriz. Erdemin şartı bilge olmak değil, erdemin şartı becerikli olmak değil, erdemin şartı üstüne düşeni yapmak. Her kim ki üstüne düşeni yapıyor, işte o kişi erdeme ulaşmış oluyor dedi.
     Açıklamada, seminerin sonunda Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcının, Prof.Dr. Bozlağana plaket verdiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Tuzlada kurumsal üyelik konulu seminer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER