Ulaşta İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi

Ulaşta İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi


SİVAS (A.A) - Ulaş ilçesinde İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.
     Ulaş İlkokulu/Ortaokulu bahçesindeki törene, İlçe Kaymakamı Ali Altınkaynak, Belediye Başkanı İsmail Koçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kanca, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve veliler katıldı.
     Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan Kaymakam Altınkaynak, yeni eğitim-öğretim yılının sıkıntısız geçirilmesi için ilçe merkezi, belde ve köylerdeki okullarda yaz döneminde çalışmalar yapıldığını ve kaliteli bir eğitim için okulların eksikliklerinin giderildiğini belirtti.
     Okullardaki fiziki eksikliklerin giderilmesinin kendi sorumlulukları olduğunu ancak asıl işin emektar öğretmenlere düştüğünü vurgulayan Altınkaynak, Öğretmen ve öğrencilerin bunun sorumluluğunu bilmesi lazım dedi.
     Kaymakamlık olarak öğrencileri motive etmek için üzerlerine düşen görevleri yapacaklarını ve bu yıl Fen Lisesini kazanan öğrencilere bilgisayar hediye edeceklerini bildiren Altınkaynak, İlköğretim Haftasını kutlayarak, yeni eğitim-öğretimin yılının başarılı geçmesini diledi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kanca da yeni eğitim-öğretim yılına heyecanla, azimle ve sevinçle girdiklerini belirtti. Okullardan ve öğretmenlerden temel beklentilerinin milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda vatanını seven, insani değerlere sahip nesiller yetiştirmeleri olduğunu vurgulayan Kanca, İlköğretim Haftasını kutladı.
     Törende, 8inci sınıf öğrencileri okula yeni başlayan miniklere çiçek verdi. Sınavlarda başarılı olan öğrencilere ödüllerin verildiği törende, öğrenciler şiirler okudu ve tekvando gösterisi yaptı.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Ulaşta İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER