Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım:

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: -Bu millet, çok zorlukların üstesinden geldi. Bu terör belasının da eninde sonunda üstesinden geleceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın


ERZİNCAN (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bu millet, çok zorlukların üstesinden geldi. Bu terör belasının da eninde sonunda üstesinden geleceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.
     Yıldırım, 14. Refahiye Kültür ve Bal Festivali ile çeşitli açılışlara katılmak için helikopterle Erzincanın Refahiye ilçesine geldi. Yıldırım, ilçe meydanında vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, festivallerin hemşehrilerle hasret gidermeye, biraraya gelmeye ve kaynaşmaya vesile olduğunu söyledi.
     Memleketin her köşesine sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Bakan Yıldırım, Sahip çıkmazsak birileri ülkemiz ve milletimiz için yanlış işler yapmaya çalışıyor, ama hiç kimse heveslenmesin. Bu ülke büyük bir ülke, bu millet büyük bir millet. Bu millet, çok zorlukların üstesinden geldi. Bu terör belasının da eninde sonunda üstesinden geleceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Birliğimizi, beraberliğimizi sağlam tutalım diye konuştu.
     Yıldırım, teröristlerin efendilerinin söyledikleri şeylere hizmet ettiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Ülkemizde, sivillere, çocuklara, masumlara kalleşçe saldıran bu şer odaklarına karşı mücadele ederken, teröristlerin ve terörün başvurduğu yöntemleri yapamayız. Böyle bir şey devlet olmanın onuruna yakışmaz. Devlet, hukuk içinde kalacak. İnsanlarımızın hakkını, hukukunu, özgürlüğünü, güvenliğini koruyarak bu mücadeleyi yapacak. Terör, kime hizmet ediyor- Terör, bu ülkenin kalkınmasına, birliğine, bütünlüğüne hizmet etmiyor. Terör, efendilerinin onlara emrettiği şeylere hizmet ediyor.
     Bakan Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Hükümet Konağı binaları ve Refahiye Belediyesi tarafından yaptırılan Binali Yıldırım Parkının açılışını yaptı.
    
     Muhabir: Barış Yalçınkaya / Önder Felek
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER