Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım,

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Ispartada -Yıldırım: Eskiden batıya hastane, doğuya hapishane yapılırken şimdi batıya da doğuya da hastane yapıyoruz -AK Partinin yaptığı çalışmalardan dolayı, yollardan dolayı,


ISPARTA (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Eskiden batıya hastane, doğuya hapishane yapılırken şimdi batıya da doğuya da hastane yapıyoruz dedi.
     Yıldırım, çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Ispartada, partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Burdur-Isparta arasında yapılacak yeni yollarda ve Isparta-Antalya kara yolunu inceleyeceklerini kaydetti.
     AK Partinin kurulduğundan bugüne kadar geçen süre içerisinde dolu dolu hizmet yaptığını vurgulayan Yıldırım, Memleket ve hizmet diyerek yola çıktıklarını, Türkiyenin yollarını, tıkanan damarlarını açtıklarını belirtti.
     Türkiyenin kayıp yıllarını telafi etmek, vatandaşın yıllardır hasret kaldığı hizmetleri yaparak bugünlere geldiklerini ifade eden Yıldırım, insana hizmet etmeyi, vatandaşların derdine derman olmayı hedeflemeyen bir siyasi oluşumun hiçbir başarı şansı olmadığını dile getirdi.
     AK Partinin 10 yılda, 80 yıla sığdırılmayan hizmetler yaptıklarını anlatan Yıldırım, bölünmüş yolda 80 yılda yapılanın 2,5 katını 10 yılda yaptıklarını kaydetti.
     Bu hizmetleri Türkiyenin her yerinde yaptıklarını ifade eden Yıldırım, Eskiden batıya hastane, doğuya hapishane yapılırken şimdi batıya da doğuya da hastane yapıyoruz. Türkiyenin her tarafını birleştirmek, bunun için çalıştık. Hamdolsun bölünmüş yollardan sonra Türkiyenin her yeri erişebilir, ulaşabilir hale geldi diye konuştu.
    
     -Torunlara havale etmeden sorunların üzerine gittik-
    
     Bakan Yıldırım, Türkiyenin parmakla gösterilen bir konuma geldiğini anlatarak, şöyle konuştu:
     Türk insanı ay yıldızlı pasaport sahibi olmaktan gurur duyuyor. Dışarıda örselenen, ötelenen, azap çektirilen bir Türkiye varken, bugün sözü dinlenen, itibarlı bir Türkiye var. Bu AK Parti ve başındaki lideri Erdoğan ile başarıldı. Erdoğanın vizyonu, aşkı ile torunlara havale etmeden sorunların üzerine gittik, dağ gibi sorunları dağ hizmetlere dönüştürerek bugünlere geldik.
     Kendilerini hiçbir zaman başkaları ile kıyaslamadığı, AK Partinin rakibinin yine kendisi olduğunu belirten Yıldırım, AK Partinin 10 yılda kendi rekorunu yenileyerek rekor üstüne rekor kırdığını söyledi.
     Şeyh Edebalinin Eğer kendini başkaları ile kıyaslar durursan, mutsuz olursun ya da kendini beğenmiş olursun. Çünkü her zaman senden daha iyisini yapan veya senden daha azını yapan mutlaka vardır sözünü hatırlatan Yıldırım, bu nedenle kendilerini kıyaslamak gibi bir gaflete düşmediklerini, ama ortada gerçeklerin bulunduğunu kaydetti.
     Gerçekleri söylediklerinde rakiplerinin rahatsız olduğunu anlatan Yıldırım, şunları kaydetti:
     İnşaatların başında Yaptığımız çalışmalardan dolayı, verdiğimiz rahatsızlık için sizden özür dileriz yazıyor. Biz de AK Parti yaptığı çalışmalardan dolayı, yollardan dolayı, tren yollarından, hava yollarından dolayı, deniz limanlarından dolayı verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı muhalefetten özür diliyoruz. AK Parti siyaset, eşittir hizmettir. Kalkınma dedik, Türkiyenin her karış toprağına girdik. Dünya krizle boğuşurken, biz halkımızın, milletimizin yolunu açmakta meşguldük.
     Yıldırım, daha sonra Burdur-Gelincik-Isparta yolu ile Isparta-Antalya kara yolunda incelemelerde bulundu. Yıldırım, Sav beldesinde kurulan otağda bir süre oturdu, ardından Mehteran Takımı ile Genç Osman türküsünü söyledi.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER