Ulu Önder Atatürkün vefatının 74. yılı

Ulu Önder Atatürkün vefatının 74. yılı -Samsun Valisi Aksoy, mesaj yayımladı


SAMSUN (A.A) - Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün vefatının 74. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Aksoy mesajında, Cumhuriyetin kurucusu, bağımsızlığın mimarı, büyük lider Mustafa Kemal Atatürkün vefatının 74. yıl dönümünde, sevgi ve özlemle anıldığını belirtti.
     10 Kasımın, Türk milleti için Atatürkü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günü olduğunu vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti:
     Onun bıraktığı değerlere sahip çıkarak, o değerleri gelecek nesillere aktarmak en büyük görevimiz. Bu anlamlı günde, Atamızın gösterdiği aydınlık yolda, milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek, Cumhuriyetin kazanımlarının bilinciyle, ilke ve inkılaplarının ışığında yürümeye devam ediyoruz. Milletimiz hiçbir zaman Atatürkü unutmamıştır ve unutmayacaktır. Türk ulusu, Atatürkü sonsuza kadar gönlünde yaşatmayı sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürkü aramızdan ayrılışının 74. yıl dönümünde bir kez daha saygı ve şükranla anıyoruz.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ulu Önder Atatürkün vefatının 74. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER