Ulus Mahallesine yapılan asfaltın yüzde 80i

Ulus Mahallesine yapılan asfaltın yüzde 80i bitti


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ulus Mahallesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmasının yüzde 80inin tamamlandığını bildirdi.
     Tütüncü, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan ile asfalt çalışmasının bittiği sokakları gezerek incelemelerde bulundu. Tütüncü, içme suyu, kanalizasyon, doğalgaz, elektrik gibi altyapı kazı çalışmaları sonucu Dokuma bölgesindeki yolların asfaltının ve kaldırımın kullanılamaz hale geldiğini belirterek, bölgedeki mahallelerdeki tüm caddelerin, sokakların asfaltını ve kaldırımını yenileme kararı aldıklarını kaydetti.
     Ulus Mahallesinde başlattıkları sıcak asfalt çalışmalarının yüzde 80ini tamamlandığını, asfaltla mahalledeki parke kaldırım inşaatının da devam ettiğini anlatan Tütüncü, "Yaz dönemine girmeden mahalledeki tüm yolların asfaltı ve kaldırımı bitmiş olacak. Kaldırım çalışmasının bitmesiyle Ulus Mahallesi sakinleri kaliteli, konforlu ve modern yol hizmetiyle buluşturmuş olacak" dedi.
     Özgürlük ve Yeşiltepe mahallelerinde yaptıkları sıcak asfalt ve parke kaldırım çalışmalarının tamamladıklarını bildiren Tütüncü, Zafer ve Yükseliş mahallelerinin asfalt ve kaldırımının ise içme suyu şebekesi ve doğalgaz bağlantı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapılacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ulus Mahallesine yapılan asfaltın yüzde 80i Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER