Uluslararası İzmir Cup organizasyonuna doğru

Uluslararası İzmir Cup organizasyonuna doğru -Tenis Federasyonu Başkanı Uluç: İzmirdeki etkinliğe dünya klasmanında çok iyi yerde olan 64 tenisçi katılacak


İZMİR (A.A) - Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, İzmirde düzenlenecek Uluslararası İzmir Cup organizasyonuna dünya klasmanında çok iyi yerde olan 64 tenisçinin katılacağını söyledi.
     Uluç, organizasyonun sponsorluğunu yapacak olan PTTnin genel müdürü Osman Tural ile birlikte İzmir Valisi Cahit Kıraçı ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan İzmir Valisi Cahit Kıraç, kentin 17-23 Eylül tarihleri arasında Uluslararası İzmir Cup organizasyonuna ev sahipliği yapacağını, önemli sporcuların katılacağı organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
     PTTnin sponsorluğunda gerçekleştirilecek organizasyonda 30-35 ülkeden katılımcının yer alacağını söyleyen Kıraç, Uluslararası İzmir Cupın İzmirin EXPO 2020 adaylığı konusunda büyük önem taşıdığını ifade etti.
     Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç da, İzmirdeki etkinliğe dünya klasmanında çok iyi yerde olan 64 tenisçi katılacak. Elemelere katılacak oyuncu sayısı ise 100ün üzerinde olacak dedi.
     Karşılaşmalar sırasında İzmirdeki tüm kortların kullanılacağını dile getiren Uluç, küçük yaştaki tenis oyuncularının da turnuvalara katılacağını sözlerine ekledi.
     PTT Genel Müdürü Osman Tural ise İzmir Cupın yıllardır yapıldığını, İzmirin EXPO adaylığı kapsamında organizasyonun bu yıl daha büyük önem taşıdığını ifade etti.
     Ziyaretin ardından Tural ve Uluç, Vali Kıraça raket ve top hediye etti.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Uluslararası İzmir Cup organizasyonuna doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER