Ümraniye Belediyesi Geleneksel 5. Spor Oyunları

Ümraniye Belediyesi Geleneksel 5. Spor Oyunları -Dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları verildi


İSTANBUL (A.A) - Ümraniye Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "Ümraniye Belediyesi Geleneksel 5. Spor Oyunları"nın kapanış töreninde kupa ve madalyalar sahiplerini buldu.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, her yıl ocak ve mayıs ayları arasında gerçekleştirilen Ümraniye Belediyesi Geleneksel 5. Spor Oyunları, ilçedeki okullar arasında futbol, futsal, voleybol, basketbol, hentbol, masa tenisi, halk oyunları, tekvando, karate, güreş, atletizm, badminton, satranç olmak üzere 13 dalda gerçekleştirildi.
     15 lise ve 60 ilköğretim okulundan toplam 7 bin sporcunun mücadele ettiği müsabakaların ödül töreni, Haldun Alagaş Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.
     Törene, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul Gençlik ve Spor Müdür Vekili Zeki Kıran, Ümraniye Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Ümraniye Emniyet Müdür Yardımcısı Volkan Özeren, Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
     Törende konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçeyi bir yerlere getirmeye çalıştıklarını belirterek, şöyle devam etti:
     "Ciddi mesafeler aldık ama daha alacağımız çok mesafe var. Ümraniye Belediyesini sadece belediye hizmetleri veren kurum olmaktan çıkardık. Ümraniye halkına hizmet eden bütün kurum ve kuruluşlara sağlık ocakları, okullar, camiler yapan ve okulları, camileri tamir eden, Ümraniyedeki tüm kamu hizmetlerinin sağlıklı olması adına kurumlara destek vererek ilçeyi yukarıya çıkarmanın mücadelesini veriyoruz. Her sene Milli Eğitim Müdürlüğümüzle beraber Ümraniyemizde ne kadar okul varsa ilkokul, ortaokul, lise, özel ve devlet okulları, hepsinin iştirak ettiği, binlerce çocuğumuzun yarıştığı yarışmalar yapıyoruz. Biz sporda gençlerimizin sadece izleyici değil, aynı zamanda kendilerinin de spor yapan elemanlar haline gelmelerini arzu ediyoruz."
     Geleneksel 5. Spor Oyunlarında Bosna-Hersekten Ümraniyeye gelen Dünya Şampiyonu Paralimpik Voleybol Takımı bir gösteri maçı yaptı.
     Bosnalı gazilerden oluşan 20 kişilik takımın gösteri maçının ardından çeşitli kategorilerde Geleneksel 5. Spor Oyunlarında dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları verildi.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Ümraniye Belediyesi Geleneksel 5. Spor Oyunları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER