Üniversite öğrencilerinden anlamlı çalışma

Üniversite öğrencilerinden anlamlı çalışma -Kafkas Üniversitesi öğrencileri, bir ilköğretim okulunun tahta ve sıralarını temizleyip, boyadı


KARS (A.A) - Kafkas Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri, bir ilköğretim okulunun tahta ve sıralarını temizleyip, boyadı.
     Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencilerinden 7 kişi, Topluma Hizmet Uygulaması dersi kapsamında Kazımkarabekir İlköğretim Okulu öğrencilerinin ders gördüğü sınıflarda yazı tahtası ve sıraları tamir etti.
     Proje koordinatörü Emine Akgün, ders kapsamında çocukların okudukları sınıflara hizmet etmenin kendilerini daha çok mutlu ettiğini söyledi.
     Bu uygulamanın toplumun her kesimine büyük katkı sağladığını belirten Akgün, Beden eğitimi öğretmenliği öğrencileri olarak, öğrenci kardeşlerimizin sınıflarını daha da güzelleştirmek istedik. Arkadaşlarımız ve Sarıkamış esnafının katkılarıyla sınıflardaki yazı tahtası ve sıraları yeniledik. Bu yaptığımız çalışmayla öğrenci kardeşlerimize de örnek olduğumuzu düşünüyorum. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Üniversite öğrencilerinden anlamlı çalışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER