Üniversite öğrencilerinden liselilere kitap desteği

Üniversite öğrencilerinden liselilere kitap desteği


KARS (A.A) - Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) öğrencileri, Sarıkamış Kazım Karabekir Anadolu Sağlık Meslek Lisesine 350 adet kitap desteğinde bulundu.
     Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 4. sınıfında okuyan 12 öğrenci, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Kütüphanesi Olmayan Okullara Kitap Yardımı projesiyle, esnaf ve kurumlardan topladıkları, roman, hikaye ve kaynak kitaplarından oluşan 350 adet kitapla, Kazım Karabekir Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde kütüphane hazırladı.
     Sarıkamış Kazım Karabekir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Gülçin Gündoğdu, üniversite öğrencilerini bu örnek çalışmasından dolayı tebrik etti.
     Proje koordinatörü Ayşe Alp, amaçlarının proje kapsamında öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu ifade ederek, Umarım öğrenci kardeşlerimize bir fayda sağlamış oluruz. Onlarda bu oluşturulan kütüphanede kendilerini daha iyi yetiştirerek üniversite kazanırlar dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Üniversite öğrencilerinden liselilere kitap desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER