Ünver, UCLG Kentsel Sağlık Komitesi Toplantısında

Ünver, UCLG Kentsel Sağlık Komitesi Toplantısında oturum başkanlığı yaptı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Belediye Başkanı ve Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği (UCLG) Yönetim Kurulu üyesi olan Hasan Ünver, UCLG Kentsel Sağlık Komitesinin toplantısında toplantısına katılarak, oturuma başkanlık yaptı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda UCLG Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantının birinci oturumuna Ünverin başkanlık yaptığı bildirildi.
     İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık A.Ş. Genel Müdürü Dinçer Çetintaşın UCLGnin Kentsel Sağlık Komitesinin oluşumuna ve çalışma alanlarına ilişkin yaptığı değerlendirmenin ardından Ünverin Nevşehir Belediyesi tarafından sağlık alanındaki fiziki alt yapının güçlendirilmesi ve daha etkin sağlık hizmetlerinden yararlanılması yönünde ortaya koydukları çalışmaların yanı sıra,engellilerin daha rahat bir ortamda çalışmalar yapması için yürütülen faaliyetlere ilişkin olarak da bilgiler aktardığı belirtildi.
     Nevşehir Belediyesinin UCLG Kentsel Komitesine üye olduğu toplantıya Türkiyenin yanı sıra Rusya Federasyonu, Çin, Birleşik Arap Emirlikleri, Kamerun, İngiltere, Nepal ve İrandan UCLG üyesi yöneticiler katıldığı kaydedildi.
     (MAS-YCL)
<< Önceki Haber Ünver, UCLG Kentsel Sağlık Komitesi Toplantısında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER