Uşakta kaybolan 75 yaşındaki Alzheimer hastası

Uşakta kaybolan 75 yaşındaki Alzheimer hastası için arama çalışması başlatıldı


UŞAK (A.A) - Uşakta kaybolan 75 yaşındaki alzheimer hastası için arama çalışması başlatıldı.
     Karaağaç Mahallesinde yaşayan Mehmet Kelerin yakınları, polis ve jandarmaya başvurarak, Kelerden 31 Aralık 2012den bu yana haber alamadıklarını belirtti.
     Kelerin eşkaline uygun bir kişinin Akse köyü yakınlarında görüldüğünün öğrenilmesi üzerine Uşak Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve bazı sivil toplum örgütlerinin arama ekipleri, Akse köyü yakınlarındaki ormanlık arazide arama çalışması başlattı.
     Kelerin kızı Gülay Topal, gazetecilere yaptığı açıklamada, 75 yaşındaki babasının Alzheimer hastası olduğunu, ilaçlarını kullanmadığı zaman hiçbir şey hatırlamadığını belirterek, Hava çok soğuk. Hayatından endişe ediyoruz dedi.
     Diğer kızı Nuray Çeler de Uşak merkezde 31 Aralıktan bu yana babasını aradığını, fotoğrafının bulunduğu el ilanlarını kentin her yerine astıklarını ifade etti.
     UMKE İl Sorumlusu Doktor Okan Türkmen ise, Mehmet Kelerin eşkaline uyan birisinin dün Akse köyü yakınlarında görülmesi üzerine arama çalışmasına başladıklarını, şu ana kadar 10 hektarlık araziyi aramalarına rağmen sonuç alamadıklarını söyledi. Türkmen, Uşak için kar uyarısı yapıldığını, bir an önce Keleri bulmak istediklerini kaydetti.
     25 kişinin katıldığı arama çalışmaları sürüyor.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Halil Şahin / Tolga Albay
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Uşakta kaybolan 75 yaşındaki Alzheimer hastası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER