Uşaktaki hırsız polis kovalamacası

Uşaktaki hırsız polis kovalamacası -Uşak Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, polisin silahından çıkan kurşunla yaşamını yitiren Kenan Kapısızın ailesini ziyaret etti -Demirtaş: İstenmeyen bir olay yaşandı. Hepimiz üzgünüz


UŞAK (A.A) - Uşak Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş hırsızları kovalayan polisin tabancasından çıkan kurşunla yaşamını yitiren Kenan Kapısızın (28) ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.
     Demirtaş, Alevi Dedesi Nazmi Aydedeoğlu, Uşak Alevi Kültür Derneği Başkanı Fikret Sağdemir ile birlikte Kenan Kapısızın ailesinin evine gitti.
     Aileye taziyelerini ileten Emniyet Müdürü Demirtaş, olayın bir kaza olduğunu belirterek, çok üzgün olduklarını söyledi.
     Emniyet mensuplarının halkın huzur ve güveni için var olduğunu ifade eden Demirtaş, şöyle konuştu:
     Kenan kardeşimiz bir kaza sonucu yaşamını yitirdi. Aileye, başta eşine ve çocuklarına olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz. İstenmeyen bir olay yaşandı. Hepimiz üzgünüz. Biz sizi tanımıyoruz, siz de bizi tanımıyorsunuz. Bizim hasmımız değilsiniz hiç bir zamanda öyle olmadı. Biz inançlı insanlarız, kaza ve kader işi böyle.
     Hepimizi çok üzen bir olay. Üzüntünüzü paylaşmak, acınızı hafifletmek ve ne yapabilirizi konuşmak için geldik. Arkadaşımız ifadesinde olayı açık dürüst şekilde anlatmış. Boğuşma esnasında hedef gözetmeksizin çıkan bir kurşun. Kurşun bir başkasına da denk gelebilirdi. Bu tür olayların yaşanmaması tek dileğimiz. Yargı süreci devam ediyor. Hukukun vereceği kararı beklemekten başka çaremiz yok.
     Alevi Dedesi Nazmi Aydedeoğlu ise yaşanan olayın üzücü olduğunu, Kapısızın ailesine yardımcı olmak için yardım topladıklarını, yardım kampanyasının devam ettiğini söyledi.
    
     -Olay-
    
     Uşakta dört gün önce Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1. Çam Sokakta 34 TD 0934 plakalı kamyonetin kasasında çalıntı mallar olduğu tespit edilmiş, olay yerine giden polis ekipleri, zanlıların yakalanmasını engellemek isteyen bir grubun mukavemetiyle karşılaşmıştı.
     Gruptaki bazı kişiler komiser H.Gnin silahını almak istemiş, tabancanın ateş alması sonucu yaralanan Kapısız, kaldırıldığı hastanede ölmüştü. Olayla ilgili gözaltına alınan komiser H.G. ile hırsızlık zanlısı E.G. tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Tolga Albay
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Uşaktaki hırsız polis kovalamacası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER