Uşaktan kısa kısa

Uşaktan kısa kısa -Vali Erden, Ulubey ilçesini ziyaret etti


UŞAK (A.A) - Vali Mehmet Ufuk Erden, Ulubey ilçesinde incelemelerde bulundu.
     Erden, ilk olarak Ulubey Devlet Hastanesine giderek yetkililerden sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı. Bir süre hasta ve yakınları ile sohbet eden Vali Erden, daha sonra Cumhuriyet İlkokulu ve Ulubey Anadolu Lisesine geçti.
     Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Vali Erden, öğrencilerin Türkiye çapında sınavlarda elde ettiği başarılardan gurur duyduğunu ifade ederek, "Türkiye Cumhuriyetinin evlatları olarak ülkemizin en iyi noktaya ulaşmasının, uluslararası arenada saygı gören, sözü dinlenen bir ülke durumuna gelmesinin çabası içerisindeyiz. Öğrencilerimizin başarılı çalışmalarını gördükçe bu hedefimize kolaylıkla ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.
     Ulubey Tarım Kredi Kooperatifi ile ilçedeki bir leblebi imalathanesini de gezen Vali Erden, Ulubey Kanyonları ve suni çim kaplama çalışması yapılan stadyumunu gezdikten sonra ilçeden ayrıldı.
    
     -İl Genel Meclisi toplantısı yapıldı
    
     Uşak İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantısı yapıldı.
     Meclis Başkanı Ali İhsan Uzunun başkanlığında yapılan toplantıda beş gündem maddesi görüşüldü. Meclis Başkanı Uzun, toplantıda yaptığı konuşmada seracılığın geliştirilmesi ve teşvik edilmesi gerektiğini söyledi.
     Uşakın verimli topraklara sahip olduğunu, seracılığın yaygınlaştırılması için proje hazırladıklarını söyleyen Uzun, üreticilerin seracılık konusunda bilgilendirilmesi gerektiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Uşaktan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER