Uşak Valisi Çakacak, yeni SGK binasını

Uşak Valisi Çakacak, yeni SGK binasını gezdi


UŞAK (A.A) - Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uşak İl Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.
     SGK Uşak İl Müdürü Kenan Şenol ile birlikte SGK yeni hizmet binasını gezen Vali Özdemir Çakacak, bina ve kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Ziyaret sırasında gazetecilere açıklama yapan Vali Özdemir Çakacak, SGKnın yeni düzenlemelerle daha kaliteli bir hizmet sunmaya başladığını söyledi.
     SGKnın toplumun tamamına hizmet verdiğini ifade eden Vali Çakacak, şöyle konuştu:
     Ülkemizde sosyal güvenlik sistemi yıllardır farklı sosyal güvenlik kanunlarına tabi olarak yürütülmeye çalışılıyordu. Kurumlar arasında mevzuattan kaynaklanan sıkıntıları ortadan kaldırmak ve çalışanların hak ve yükümlülükleri arasındaki norm ve standart birliğini sağlamak amacıyla reform niteliğinde düzenlemeler yapıldı. Bu düzenlemelerle sigorta hak ve yükümlülüklerinin eşitlendi, mali olarak sürdürülebilir tek bir emeklilik ve sağlık sigortası sisteminin kurulması öngörüldü. Yapılan son düzenlemelerle de, nüfusun tamamına eşit, kolay ulaşılabilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunumunu amaçlayan genel sağlık sigortası sisteminin oluşturulması hedeflendi. Vatandaşlarımızdan aldığımız bilgiler SGK hizmetlerinde kalitenin her geçen gün arttığını gösteriyor.
     (SON-RMZ)
<< Önceki Haber Uşak Valisi Çakacak, yeni SGK binasını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER