Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden:

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden: Bayram günlerinde sevincin her fert tarafından yaşanmasını istiyoruz


UŞAK (A.A) - Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, bayram günlerinde sevincin her fert tarafından yaşanmasını istediklerini belirtti.
     Vali Erden, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, bayram günlerinin önemine değindi.
     Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak ülke olarak Ramazan Bayramına huzur içinde girildiğini ifade eden Erden, şunları kaydetti:
     Bölgesinde huzur ve istikrarın ülkesi olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin geleceğe doğru milletiyle emin adımlarla ilerlemesini, gerek bulunduğu coğrafyada gerekse dünyada söz sahibi olmasını hazmedemeyen ve sevgi ve hoşgörüyü hayat felsefesi yapmış güzel insanlarımızla kaynaşamayan, yurt içinde ve yurt dışında vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kast edenlerin cılız seslerini bayramın neşe ve sevinciyle bastırabilecek güçteyiz.
     Bizler bin yıldır kardeşçe yaşamayı başarabilmiş, iyi günde kötü günde, yurdun savunmasında omuz omuza cepheden cepheye koşmuş bir milletin evlatlarıyız. Bu bayram günündeki sevincin her bir fert tarafından yaşanmasını istiyoruz. Tüm gözler gülsün, anneler ağlamasın istiyoruz. Dostça kardeşçe huzur içinde yaşamak, enerjimizi ülkemizin kalkınmasına, ilimizin gelişmesine harcamak istiyoruz. Uşakta göreve başladığım ilk günlere isabet eden Ramazan Bayramının milletimize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER