UTSO Genel Kuruluna doğru

UTSO Genel Kuruluna doğru -UTSO Başkanı Kuvvet: Seçimlere birlik beraberlik içerisinde, tek listeyle gidilmesi yönünde bir eğilim var


UŞAK (A.A) - Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Başkanı Mustafa Kuvvet, mayıs ayında yapılacak genel kurulda, birlik beraberlik içerisinde, seçimlere tek listeyle gidilmesi yönünde bir eğilim olduğunu söyledi.
     Kuvvet, gazetecilere yaptığı açıklamada, oda genel kurulunun mayıs ayının ilk haftasında yapılacağını belirtti.
     Genel kurulda yeniden aday olduğunu ve hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Kuvvet, şunları kaydetti:
     Seçimlere birlik beraberlik içerisinde, tek listeyle gidilmesi yönünde bir eğilim var. Listemde hiçbir gurubu ve kişiyi dışlamadan tüm kesimlere yer vermeye gayret ediyorum. Bu seçimlerde sadece sanayicilere değil ticaret erbabına da önem vereceğiz. Aslında yönetim olarak bir süredir ticaret erbabımıza da daha fazla önem veriyoruz. Çünkü bugüne kadar hep sanayici ön planda tutuldu. Biz bunun yanlış olduğunu düşünerek, sanayicilerimizle ticaret erbabımıza eşit mesafede olmayı doğru bulduk.
     Oda organlarının belirleneceği genel kurulda, mecliste de gençlere ve kadınlara daha fazla yer vereceklerini belirten Kuvvet, Meclisimiz ile meslek komitelerimiz 10 yaş gençleşecek. Bundaki amacımız dinamizmi arttırarak daha başarılı işleme imza atmak. Yeni dönemde gençler ve kadınlar UTSOnun projelerinde, çalışmalarında ve kent için atılacak önemli adımlarda eskisinden daha etkin rol oynayacak daha fazla söz sahibi olacak dedi.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber UTSO Genel Kuruluna doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER