Vali Alimoğlu, basın mensuplarıyla bir araya

Vali Alimoğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi


HAKKARİ (A.A) - Vali Orhan Alimoğlu, Kurban Bayramı öncesinde ildeki basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Alimoğlu, Vali Yardımcısı Önder Bozkurt ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Armağan ile Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Engin Önal ve ilde görev yapan ulusal basın mensuplarını makamında kabul etti.
     Vali Alimoğlu, sorun ve sıkıntılarını dinlediği basın mensuplarına, görevlerini yerine getirme noktasında kendilerine yardımcı olduklarını, bundan sonra da yardımcı olacaklarını ifade etti.
     Alimoğlu, Önce kendimizden, sonra Hakkariden, sonra Türkiyeden ve daha sonra ise dünyadan haberdar olmalıyız. Hakkarinin güzel haberlerle anılması için çaba göstermeliyiz. Hakkarinin güzel haberlerle anılmasını istiyoruz. Hep kötü şeyleri değil, biraz da iyi şeyleri görmeye gayret etmeliyiz dedi.
     Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önal ise, zor şartlar altında çalışan meslektaşlarına görevlerini yerine getirme konusunda gereken desteğin sağlanmasını istedi.
     Önal, Vali Alimoğlundan kente yaşanan içme suyu sıkıntısının çözülmesi ve yolların asfaltlanması için de belediye ye destek sağlamalarını istedi.
     Basın mensupları ise, olaylarla ilgili zamanında, doğru bilgi almak için kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
     Vali Alimoğlu, görüşme sonunda basın mensuplarının yaklaşan Kurban Bayramını kutladı.
    
     Muhabir: Nevzat Taş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vali Alimoğlu, basın mensuplarıyla bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER