Vali Balkanlıoğludan, Aksa Doğalgaz Bölge Müdürlüğüne

Vali Balkanlıoğludan, Aksa Doğalgaz Bölge Müdürlüğüne ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, görevine yeni atanan Aksa Doğalgaz AŞ Bölge Müdürü Mehmet Salih Ayaydını ziyaret etti.
     Balkanlıoğlu, Aksa Doğalgaz AŞ Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası girişinde, Ayaydın tarafından karşılandı. Balkanlıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, doğalgaz konusunun Afyonkarahisar için son derece önemli olduğunu kaydetti.
     Afyonkarahisarda kömür kullanımının çevre kirliliğine yol açtığını ifade eden Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:
     Doğalgaz medeniyet demektir. Birçok açıdan son derece faydalı, çevre kirliliği açısından kullanım kolaylığı, rahatlığı ve sanayide kullanım kolaylığı sağlıyor. Bugün artık sanayiciler doğalgaz var mı- diye soruyor. Büyük bir patates yatırımcısı gelecekti, doğalgaz var mı, doğalgazın olduğu yerde fabrikamızı kurmak istiyoruz dedi. Şansımız vardı, doğalgaz var ve yatırımcı yatırımını buraya yapacak. Biz Şuhutu da önermiştik ama, Şuhutta doğalgaz olmayınca yatırımı merkeze aldı. Bölge Müdürümüz de Afyonkarahisara geleli 4,5 ay oldu. Bu süre içerisinde Afyonkarahisarı her yönüyle tanımıştır. Afyonkarahisar genelinde doğalgaz talebi fazla, bizim ilçelerimizin hepsi bizden doğalgaz talep ediyor.
     Ayaydın da, yaklaşık 20 yıldır doğalgaz sektöründe çalıştığını, Afyonkarahisar ile Dinarda doğalgaz yatırımlarının devam ettiğini, ayrıca vatandaşın talepleri gece gündüz demeden yerine getirmeye çalıştıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Canan Tükelay / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Vali Balkanlıoğludan, Aksa Doğalgaz Bölge Müdürlüğüne Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER