Vali Çakacak yeni yıl mesajı yayımladı

Vali Çakacak yeni yıl mesajı yayımladı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Çakacak, mesajında, 2013 yılına Kırşehirliler ile beraber girmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, tüm Kırşehirlilerin yeni yılını kutladı.
     Atatürkün hedef olarak gösterdiği çağdaş, demokratik ve her alanda gelişmiş bir Türkiye için geleceğe emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Vali Çakacak, şunları kaydetti:
     Farklı kültür ve değer anlayışıyla birlikte yaşamayı zenginlik olarak gören inanç ve hoşgörüye sahip, saygın bir milletiz. Her yıl olduğu gibi 2012 yılında da, tüm kurumlarımızla insan odaklı yürütülen her çalışmanın içerisinde yer alarak, sahip olduğumuz kaynaklarımızla artı değerler üretme, zenginliğimizi toplumun her kesimiyle paylaşma ve halkımızın huzur içerisinde ve daha müreffeh bir ortamda yaşaması için el birliği ile çalışmanın gayreti içerisinde olduk. Millet olarak 2012 yılında çok önemli çalışmaları gerçekleştirirken üzüldüğümüz olaylar da yaşadık. Ülkemizi bölmek isteyen hainlere karşı yürütülen mücadelede şehitler verdik. Şehitlerimize bir kere daha Allahtan rahmet, gazilerimize de en derin şükranlarımızı iletiyoruz.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş / Hakan Can Şahin
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Vali Çakacak yeni yıl mesajı yayımladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER