Vali İpek, köy yollarındaki çalışmaları inceledi

Vali İpek, köy yollarındaki çalışmaları inceledi


BAYBURT (A.A) - Bayburt Valisi Hasan İpek, köy yollarında başlatılan ikinci kat asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.
     Vali İpek, Vali Yardımcısı Hakan Hakyemez ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyaeddin Babacan ile Çoruh Nehri boyunca devam eden ve Bayburt-İspir karayoluna bağlantı yolu olan Tepetarla, Buğdaylı ve Aşağı Dikmetaş köy yolunda başlatılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
     Geçen yıl tüm köy yollarının asfaltlama çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Vali İpek, Bu yıl ise asfalt olan tüm köy yollarının ikinci kat asfaltlarının yapımına başladık. KÖYDES ödeneğiyle gelen para ve İl Özel İdaremizin katkılarıyla 132 kilometre ikinci kat asfalt yapmayı planladık. Çalışmalarımıza 3 gün önce başladık ve şu ana kadar 6 kilometre ikinci kat asfalt yaptık. İnşallah belirlediğimiz surede bitireceğiz dedi.
     İl Özel İdaresi tarafından standartlara uygun, kaliteli asfalt çalışması yapıldığını ifade eden Vali İpek, 2 bin 600 lira ile 132 kilometre yol yapmayı planlıyorduk ama arkadaşlarımın çalışmalarını görünce, bu parayla programı aşarak yüzde 10 daha fazla yol yapacağımıza inanıyorum. Çünkü çalışmaları kendi iş gücümüzle yapıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Vali İpek, köy yollarındaki çalışmaları inceledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER