Vali Kızılcık, Bilim Sanat Merkezinde incelemede

Vali Kızılcık, Bilim Sanat Merkezinde incelemede bulundu


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık Bilim Sanat Merkezinde incelemede bulundu.
     Trabzonda tarihi bir mekanda 229 öğrencinin eğitim gördüğü Bilim Sanat Merkezinde incelemede bulunan Kızılcıka, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak eşlik etti.
     Çalışmalar hakkında Bilim Sanat Merkezi Müdürü Mehmet Faik Kayagilden bilgi alan Vali Kızılcık, yapılan çalışmaların dikkat çekici olduğunu belirtti.
     Öğrencilerin bilimsel ve sanatsal çalışmalarını izleyen Kızılcık, Trabzonda eğitim ve öğretime son derece önem verdiklerini vurgulayarak, Bu çocuklar Türkiyenin geleceği olan birer hazinedir. Çocuklarımıza hak ettikleri değeri vermemiz gerek. Geleceğimiz olan çocuklarımızın en donanımlı şekilde yetişmeleri için hiçbir şeyi esirgemeden, ne gerekiyorsa yapacağız dedi.
     Milletvekili Özak ise Bilim Sanat Merkezinin büyütülmesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade ederek, Burada geleceğin bilim adamları yetişmektedir. Atatürkün dediği gibi ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkacaksak bunun yolu gençlerimizi bilim ve sanat alanında yetiştirmekten geçmektedir. Onun için burada yapılan çalışmaları önemsiyoruz. Bu noktada ne eksik varsa gidereceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Vali Kızılcık, Bilim Sanat Merkezinde incelemede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER