Vali Mayda, göreve yeni başlayan şube

Vali Mayda, göreve yeni başlayan şube müdürlerini kabul etti


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Milli Eğitim Müdürlüğünde göreve yeni başlayan şube müdürlerini makamında kabul etti.
     İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaşın da hazır bulunduğu ziyarete Şube Müdürleri İbrahim Taş, Murat Eskicioğlu, İsmail Hayal, Abidin Merdan, Rasim Alkaç, Kemalettin Karabulut, Bülent Ağaç, Aynur Bilgin ve Adem Doğan katıldı.
     Vali Mayda, göreve yeni atanan müdürler ile daha da güçlendiklerini belirterek, şunları söyledi:
     Şube Müdürleri performanslarını, yapacakları icraatlarla gösterecekler. Arkadaşların sıkı ve samimi çalışmaları hem kendi açılarından ve hem de bizler açısından akademik başarının yanı sıra ilimizin sosyal ve kültürel gelişime de katkı verecektir. Onların fiili olarak başarılarını göstermeleri gerekir. Bu arkadaşlarımızla birlikte var olan eğitim başarı çıtamız daha yükseklere çıkacaktır. Buna yürekten inanıyor ve arkadaşlara güveniyorum. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum.
     Aktaş ise Gümüşhanede eğitimin kalitesinin yüksek olduğunu ifade ederek, yeni göreve başlayan şube müdürlerinin taze kan olarak katkı koyacaklarını ve böylece eğitimdeki başarı çıtasını daha da yükselteceklerini vurguladı.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Vali Mayda, göreve yeni başlayan şube Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER