Vali Öz, 1. Lige çıkan hokey

Vali Öz, 1. Lige çıkan hokey takımlarını ödüllendirdi -Öz: "Sporun her türlüsüne destek vermek taraftarıyız"


AMASYA (A.A) - Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Suluovada geçtiğimiz nisan ayında düzenlenen Hokey 1. Lige yükselme müsabakalarında 1. Ligde oynamaya hak kazanan Amasya Mesa Spor Bayan Hokey Takımı ve Süper Ligde oynamaya hak kazanan Amasya Gençlik Spor Erkek Hokey takımlarını Valilikte kabul ederek ödüllendirdi.
     Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcuları ve yöneticilerini başarılarından dolayı tebrik eden Vali Öz, Hokey 1. Lige yükselme müsabakaları hakkında Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdin Acardan bilgi aldı.
     Amasyada sporun köklü bir geçmişi olduğunu ancak hokey sporunun yeni gelişen bir spor branşı olduğunu belirten Öz, "Hokey Türkiyede de yeni yer bulan bir spor. Bu anlamda alt yapının Amasyada bu kadar güçlü oluşması bizi mutlu ediyor. Sporun her türlüsüne destek vermek taraftarıyız. Çünkü spor, insanı bünye olarak dinç tutmanın yanında, toplumların geleceği için de son derece önemlidir. Gençlerin bir araya gelmesi, disiplin, ahlak ve düzenli çalışma konusunda alışkanlık edinmeleri hayat boyu gelişimlerine yön verecektir" diye konuştu.
     Ziyaretin sonunda Hokey İl Temsilcisi Seyit Ahmet Kanık Vali Öze bir plaket takdim etti. Daha sonra Vali Öz, genç sporculara hediyelerini verdi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Vali Öz, 1. Lige çıkan hokey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER