Vali Turhan, Burhaniyede

Vali Turhan, Burhaniyede -Turhan: Heyecanını yitirmiş, söylediğimiz düşüncelere uzak arkadaşlarımızı eleyeceğiz


BALIKESİR (A.A) - Vali Ahmet Turhan, daire müdürleri arasında performans değerlendirmesi yapılacağını belirterek, Heyecanını yitirmiş, söylediğimiz düşüncelere uzak arkadaşlarımızı eleyeceğiz dedi.
     Burhaniyede İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce üreticilere yüzde 50si hibe olarak verilen zeytin silkme makinesinin dağıtım törenine katılan Turhan, ardından Burhaniye Ticaret Odası tarafından yapımına başlanan Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulunun protokolünü imzaladı.
     İlçede yapımı devam eden Hürriyet İlköğretim Okulu ve bağlı Pelitköy beldesindeki Özel Eğitim Uygulama Merkezinin temelinde incelemelerde bulunan Turhan, Burhaniye Kaymakamlığına gerçekleştirdiği ziyarette kaymakam Ali Uslanmazdan ilçe ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Balıkesirin geleceğine yönelik belediye başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcilerinin de katıldığı bir toplantı yapılacağını belirten Turhan, şunları söyledi:
     Balıkesir nasıl gelişmeli- Bunun planları yapılıyor şu anda. Buna eğer bugün itibarıyla ilgisiz kalırsak yarın hiç öngörmediğimiz bir Balıkesirle karşı karşıya kalabiliriz. Önümüzdeki süreçte Balıkesir genelinde bir performans değerlendirilmesi yapılacak. Bu kapsamda okul müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri, halk eğitim müdürleri de bu değerlendirmeye tabi tutulacak. Heyecanını yitirmiş, söylediğimiz düşüncelere uzak arkadaşlarımızı eleyeceğiz. Bunu yapmamızın geleceğimiz açısından ben büyük önem taşıdığını düşünüyorum. Bu kapsamda da özellikle kamuoyunun, sivil toplum örgütlerinin desteği de bizler için önemli. Eğitimde iyi noktaya geldikten sonra bir çok sorunumuz ortadan kalkacaktır.
     Her velinin, annenin, babanın temel düşüncesinin çocuğunun iyi bir eğitim alması olduğunu vurgulayan Turhan, Öyle olunca insanların gerçekten önemli bir kısmı ciddi bir rahatlığa ulaşacak dedi.
    
     Muhabir: Burhaniye
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Vali Turhan, Burhaniyede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER