Vali Yardımcısı Dumanın kabulü

Vali Yardımcısı Dumanın kabulü


ŞANLIURFA (A.A) - Ulaştırma ve Trafik Teknikerleri bölümünden mezun olan Şanlıurfadaki bir grup genç, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Dumanı ziyaret etti.
     Vali Yardımcısı Duman, çeşitli üniversitelerin Ulaştırma ve Trafik Teknikerleri bölümünden mezun olan bir grup genci makamında kabul ederek, bir süre sorunlarını dinledi.
     Grup adına konuşan Abdurrahman Dağ, trafik güvenliğinin daha iyi sağlanabilmesi için ilgili trafik birimlerinde yönetmelikler doğrultusunda görev alabileceklerini aktardı.
     Çalışma olanaklarının geniş olmasına rağmen gerek devlet kurumlarında gerekse özel sektörde istihdam edilemediklerini dile getiren Dağ, şunları kaydetti:
     Son çıkan trafik yönetmenliğinde sektöre ilişkin eğitim alanların öncelikli olarak istihdamının sağlanması konusunda karar alınmıştır. Bu kadar çalışma olanaklarımız olduğu halde ve trafik akışının her geçen gün zorlaştığı bir dönemde gerek devlet kurumlarında gerekse özel sektörden yeteri kadar faydalanamıyoruz. Bu konuda görev alabileceğimiz kurumlardan gerekli yasal düzenlemenin sağlanmasını istiyoruz.
     Vali Yardımcısı Dumanda teknikerlerle ilgili elinden geldiğince girişimde bulunacağını dile getirerek, gençlere başarılar diledi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Vali Yardımcısı Dumanın kabulü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER