Valiler kararnamesi

Valiler kararnamesi -Diyarbakır Valisi Toprak: "Vatandaş odaklı hizmet anlayışımızı İzmirde de devam ettireceğiz"


DİYARBAKIR (A.A) - Valiler kararnamesiyle İzmire atanan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Vatandaş odaklı hizmet anlayışımızı İzmirde de devam ettireceğiz" dedi.
     Vali Toprak, konuyla ilgili olarak AA muhabirine, 3 yılı aşkın süredir Diyarbakırda görev yaptığını, son kararnameyle İzmir Valiliği görevine atamasının yapıldığını anımsattı.
     Atamayı, "Bize güvenenlerin takdiri ve teveccühüdür" diye değerlendiren Toprak, şunları söyledi:
     "Kamu görevlisi olduğumuz için ne zaman ve nereye atanacağımız belli olmuyor. Ülkemizin çok güzel bir kentinden, yine çok güzel başka bir iline atandım. Buradaki süreye bağlı kalmaksızın bize verilen görevi diğer arkadaşlarımızla birlikte yerine getirmeye çalıştık. Devletin ve hükümetin vatandaş odaklı hizmet anlayışı içerisinde görevimizi yerine getirdik. Vatandaşın canını, kendi canımızdan daha aziz bildik ve vatandaşın incinmemesi için çaba sarf ettik. Vatandaşın kaliteli hizmet alması için gece gündüz demeden çalıştık. 3 yıl süresince bu kadim kentin tüm güzelliklerini doya doya yaşadık."
     Toprak, çalıştıkları yerlerde kamu görevlileri ile vatandaşlar arasında duygusal bağlar oluştuğuna da değinerek "Bu nedenle Diyarbakırdaki vatandaşlarımızı çok özleyeceğim. Vatandaş odaklı hizmet anlayışımızı İzmirde de devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Valiler kararnamesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER