VASİAD, ortaklık kültürünü yaygınlaştıracak

VASİAD, ortaklık kültürünü yaygınlaştıracak


VAN (A.A) - Van Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (VASİAD), Vanda tarım, gıda ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren iş adamlarını bir araya getirdi.
     Ortak Akıl Toplantıları ile sektörlerin sorunlarını masaya yatırmaya devam eden VASİAD, bu kapsamda ildeki tarım, gıda ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren iş adamlarıyla ikinci çalıştayını düzenledi.
     VASİADda düzenlenen toplantıda, ortaklık kültürü üzerinde duruldu. Toplantıda konuşan Van Gıdacılar Derneği (VAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Dikici, ortaklık kültürü üzerinde durulmasının altını çizdi.
     Dikici, Yıllardır bölgemizde faaliyet gösteren iş adamları, bu kültürden yoksun oldukları ve çekindikleri için sermayelerini geliştiremediler. Oysaki bölgeye hitap eden ilimizin kurulacak olan ortaklıklarla ekonomide ciddi bir yere geleceği aşikardır dedi.
     VASİAD Genel Sekreteri İskender Sezek de, dernek olarak kente faaliyet gösteren iş adamlarıyla ortaklık kültürü hakkında bilgi ve değerlendirme çalışmaları yapmaya devam edeceklerini ifade etti.
     Toplantıdan sonra Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurulundan gelen uzmanlar, katılımcılara hibe programlarıyla ilgili detaylı bilgi verdi.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber VASİAD, ortaklık kültürünü yaygınlaştıracak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER