Vatandaşlar Güllük Caddesini beğendi

Vatandaşlar Güllük Caddesini beğendi -Antalya Büyükşehir Belediyesinin Cadde Güzelleştirme Projesi kapsamında yeniden düzenlediği Güllük Caddesi, vatandaşın ve esnafın beğenisini kazandı


ANTALYA (A.A) - Antalyanın caddelerini düzenleyen Büyükşehir Belediyesinin Güllük Caddesindeki düzenlemeleri beğenildi.
     Büyükşehir Belediyesi Işıklar, Kazım Özalp, Mehmet Akif, Konyaaltı ve Atatürk caddelerinden sonra Güllük Caddesindeki düzenleme çalışmalarını da tamamlayarak vatandaşların kullanımına sundu. Engelliler için özel tasarımlara yer verilen caddede, rampalar, görme engelliler için oluklu takip taşları döşendi. Cadde boyunca küçük havuzlar ve bitki bahçelerinin yer aldığı üniteler yapıldı. Bu ünitelerin kenarına oturma grupları yerleştirildi. Caddenin asfaltı yenilenirken, ortadaki refüj kaldırılarak yol genişletildi. Gece aydınlatmasıyla da dikkati çeken cadde, gece-gündüz yaşayan bir hale geldi.
     Güllük Caddesindeki düzenlemeler, vatandaşların da beğenisini kazandı. Necati Turan, Güllük Caddesini 40 yıldır bildiğini kaydetti. Güllükte eskiden eşeklerle kömür satıldığını anlatan Turan, Bataklıklar vardı ama şimdi Güllük Caddesi gülistanlık oldu. Başkanımız Mustafa Akaydına teşekkür ederiz. Biz yaşlılar daha önce bu caddede yürürken düşerdik, şimdi gözümüz kapalı yürüyoruz dedi.
     Tahsin Gök ise, düzenlemeler öncesinde caddede engebeler olduğunu, yeni yapılan kaldırımları çok beğendiğini söyledi. Özellikle Selekler Çarşısı önündeki Antalya sevgisini simgeleyen kalpli Antalya yazısı önünde herkesin fotoğraf çektirdiğine değinen Gök, Buradaki mini sahnede konserler düzenleniyor. Ben de izliyorum ve çok eğleniyorum. Belediyemize çalışmalarından dolayı teşekkür ederim diye konuştu.
     Cadde esnafından Şükrü Kahyaoğlu, kaldırımlarda yapılan düzenlemelerin ardından müşteri sayısında artış olduğuna dikkati çekti.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Vatandaşlar Güllük Caddesini beğendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER