Vergi Dairesi Başkanı Sütçü, MÜSİAD üyelerine

Vergi Dairesi Başkanı Sütçü, MÜSİAD üyelerine verginin önemini anlattı


ANTALYA (A.A) - Antalya Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü, birim müdürleri ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya şubesini ziyaret etti.
     Ankara Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Sütçü, Vergi Haftasının anlatılması çerçevesindeki ziyarette aynı zamanda MÜSİAD üyelerine veda da etti.
     Verginin önemini anlatan Sütçü, gelir olmadan devletin sağlık, güvenlik gibi asli görevlerini yerine getiremeyeceğini, verginin vatandaşa bir şekilde geri döndüğünü kaydetti.
     Vergi bilincinin aşılanması ve verginin anlatılmasının gelirlerin artmasında çok önemli olduğunu vurgulayan Sütçü, art niyetli kişilere karşı yasal altyapının günün şartlarına göre düzenlendiğini ifade etti.
     Sütçü, kısa süre sonra kentten yeni görevi nedeniyle ayrılacağını bildirerek, Antalyadan çok güzel anılarla ayrıldığını, görev yaptığı yıllar boyunca kendisini sıkıntıya sokacak hiçbir olumsuzluk yaşamadığını söyledi. Sütçü, Antalyalılara gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti.
     MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz ise son yıllarda vatandaşın verdiği verginin hizmet olarak kendisine döndüğünü gördüğünü dile getirerek, herkesin sorumluluk bilincinde vergisini vermesi gerektiğini kaydetti.
     MÜSİAD olarak vergi bilincinin geliştirilmesi konusunda üzerlerine düşen her görevi yerine getireceklerini vurgulayan Lekesiz, Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçüye yeni görevinde başarı diledi.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Vergi Dairesi Başkanı Sütçü, MÜSİAD üyelerine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER