Vergi Haftası

Vergi Haftası -Yüksekokul öğrencilerine verginin önemi anlatıldı


AMASYA (A.A) - Gümüşhacıköy Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda maliye, bankacılık ve sigortacılık ve menkul kıymetler ve sermaye piyasası bölümü öğrencilerine verginin önemi anlatıldı.
     Vergi Haftası etkinleri kapsamında Vergi Dairesi Müdürü Harun Yılmaz, Gelir Uzmanları Özden Çelik ve Selamet Aktaş Gümüşhacıköy Meslek Yüksekokulunda öğrencilerle bir araya geldiler.
     Yılmaz, yaptığı konuşmada, ülkenin en önemli gelir kaynağı olan verginin, kaçırılmadan toplanması gerektiğine dikkat çekti.
     En önemli gelir kaynağı dediğimiz verginin toplanması, vergi kaçağının önlenmesi hususunda geleceğin bekçileri olan siz öğrencilere büyük görev düşmektedir diyen Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Gerek sizin, gerekse ailenizin yaptığı tüm alışverişlerde fişlerinizi toplamanız gerekmektedir. Bu nedenle doğacak olan vergi kaçağının önüne de bu şekilde geçebiliriz. Siz öğrencilerin daha rahat ve kaliteli ortamlarda eğitim almanızın da buna bağlı olduğunu unutmamanız gerekmektedir. Çünkü toplanan vergiler bizlere okul, hastane, yol, köprü gibi her türlü imkan ile geri dönmektedir.
     Program sonrasında öğrenciler ile soru cevap şeklinde sohbet yapıldı.
    
     Muhabir: Murat Demirci
     Yayıncı: Dilek Sezen

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER