Viranşehirdeki terör saldırısı

Viranşehirdeki terör saldırısı -Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından geçen ay Viranşehirdeki terör saldırısında hayatını kaybeden polis memuru Mahmut Kayan için mevlit okutuldu


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından geçen ay Viranşehirdeki terör saldırısında hayatını kaybeden polis memuru Mahmut Kayan için mevlit okutuldu.
     Balıklıgöl Yerleşkesindeki Dergah Camisindeki mevlite katılan şehit polisin yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Mevlit sonunda polisler tarafından katılımcılara gül suyu ve şeker ikram edildi.
     Cami çıkışında gazetecilere bir açıklama yapan Vali Celalettin Güvenç, Viranşehirde hayatını kaybeden Mahmut Kayanın vefatının 40. gününde emniyet teşkilatı mevlit okuttuğunu belirterek, Bütün Şanlıurfalılar gelmişler hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şehidimizin babası ailesi de buradaydı onlara bir kez daha sabır diliyorum, şehidimize bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum. Allah, memlekete bir daha böyle acılar yaşatmasın dedi.
     Şehit polisin babası Mehmet Kayan da okutulan mevlit için teşekkür etti.
     Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz da, şehit polis memuru için mevlit okutulmasının kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, Şanlıurfa il Emniyet Müdürüne çok teşekkür ediyorum. Şehitlerine sahip çıkıyor. Eğer teröriste ağlamayan insan değilse demek ki bizim Türkiyenin hiçbiri insan değildir. İstifaya davet ediyoruz (Diyarbakır İl Emniyet Müdürü) ama maalesef henüz kendisi istifayı düşünmüyor şeklinde konuştu.
     Mevlite İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, şehit polis memurunun yakınları, çok sayıda polis ve vatandaşlar katıldı.
     Viranşehirde 2 Eylülde gerçekleştirilen uygulamada, durdurulan araçta bulunan terör örgütü üyeleriyle çıkan çatışmada, 1 terörist ölü, diğeri de yaralı ele geçirilmiş, 2 polis ve 1 uzman çavuş yaralanmış, polis memurlarından ağır yaralanan Mahmut Kayan, 13 Eylülde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Viranşehirdeki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER