Voleybol

Voleybol -Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Cebeci: Biz şampiyonluğa susamış bir kulübüz. Erkek voleybol takımımızdan bu sene şampiyonluk bekliyoruz


ANKARA (A.A) - Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci, Voleybol Erkekler Birinci Liginde mücadele yer alan takımlarından bu sezon şampiyonluk beklediklerini söyledi.
     Hasan Cebeci, erkek voleybol takımının teknik heyet ve oyuncularının yanı sıra Ankarada görev yapan spor gazetecileriyle düzenlenen yemekte bir araya geldi.
     Cebeci, yaptığı konuşmada, Voleybol Erkekler Birinci Liginde 2012-2013 sezonunun 13 Ekim Cumartesi günü Halkbank-Maliye Milli Piyango karşılaşmasıyla başlayacağını söyledi.
     Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Cebeci, Halkbank Voleybol Kulübü olarak 1983 yılında kurulduk ve o günden bu yana sosyal sorumluluklar çerçevesinde hareket ediyoruz. Geçmişte bir çok başarılar yaşadık ve kupalar aldık. Göreve geldiğimiz günden bu yana 9 sene geçti. Bu süreçte bir CEV 3ncülük kupası aldık. Birinci Ligde maalesef istediğimiz sonucu alamıyoruz diye konuştu.
     Cebeci, teknik heyet ve oyunculardan yeni sezonda şampiyonluk beklediklerinin anlatarak, Biz şampiyonluğa susamış bir kulübüz. Erkek voleybol takımımızdan bu sene şampiyonluk bekliyoruz. İnşallah bu sezon şeytanın bacağını kıracağız. Bunun için oyuncularımızın gerekli özveriyi göstereceklerine inanıyoruz dedi.
     Yeni sezon öncesi Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı ve yönetim kurulunun da genel kurulla değiştiklerini belirten Cebeci, yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerine de başarılar diledi.
    
     -Artık voleybolda bayanlarda da varız
    
     Cebeci, Halkbank olarak voleybolun dışında başka branşlarda bulunmadıklarını ifade etti.
     Erkek voleybol takımının ardından bu sene bayan voleybolunda da yer almayı planladıklarını ve bu projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Cebeci, şunları söyledi:
     Artık voleybolda bayanlarda da varız. Henüz resmi protokol imzalanmadı ama bayanlar ikinci liginde mücadele eden Gazi Üniversitesi ile bir anlaşma yaptık. Takım bu sezon federasyonun prosedürleri gereği ikinci ligde Halkbank Gazi Üniversitesi adıyla mücadele edecek. Seneye yeni sezonda da bayan takımı sadece Halkbank ismini taşıyacak. Erkek voleybol takımının yanı sıra bayanlarda da başarılı olmayı hedefliyoruz.
     Yemeğin ardından Cebeci ve bazı yönetim kurulu üyeleri erkek voleybol takımı teknik heyet ve oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Yeşilkavak - Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER