Voleybol

Voleybol -Gümüşhane Torulspor, Brezilyalı Dos Santos ile anlaştı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Gümüşhane Torulspor, Brezilyalı Dos Santos ile sözleşme imzaladı.
     Kulüp Başkanı İhsan Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik heyetin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, son olarak geçen sezon Almanyanın Friedrichshafen takımında forma giyen Dos Santos ile sözleşme imzaladıklarını söyledi.
     Güçlü bir takımla sezona girmek istediklerini ifade eden Uçar, Dos Santos, 33 yaşında 1.95 boyunda tecrübeli bir smaçör. Takımımıza önemli katkısı olacak. Amacımız bu sezon şampiyonluğu Anadoluya getirmek. Bunun için güçlü bir takım kurmak istiyoruz dedi.
     Gümüşhane Torulspor, daha önce iç transferde Murat Palavar, Sinan Bayram ve Vefa Yılmaz, dış transferde ise Çankaya Belediyesi Ankaspordan Alper Güllü, Maliye Milli Piyangodan Tolga Altıntaş, Polonyanın Jastrzokski Wogiel takımından Brezilyalı Ashley Nemer, Ziraat Bankasından Özer Özger ve Tokat Belediye Plevnespordan Çağlar Özer ve Semih Çelik, Yunanistanın Alexandroupolis takımından Arjantinli Luis Pepe Gonzales ile anlaşmıştı.
    
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER