Voleybol

Voleybol -Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü 1. Türkiye Voleybol Şampiyonası Doğu Anadolu Bölge Turnuvası, Malatyada başladı


MALATYA (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü 1. Türkiye Voleybol Şampiyonası Doğu Anadolu Bölge Turnuvası, Malatyada başladı.
     Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünün tertip ettiği 1. Türkiye Voleybol Şampiyonası Doğu Anadolu Bölge Turnuvasına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
     Bozkurt, Dostluğun, kardeşliğin, sevgi ve muhabbetin kazanmasını istiyoruz. İnşallah Doğu Anadolu Bölge Turnuvasında başarılı olan takımlar Türkiyede başarılı olurlar. Bu turnuvaya katılan illerimize, gençlerimize başarılar diliyorum dedi.
     Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı da bu tür etkinliklerin her yıl artacağını ümit ettiğini söyledi. Turnuvaya ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını dile getiren Fındıklı, gençlere başarılar diledi.
     Turnuvaya, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Malatya, Muş ve Vandan kız ve erkek voleybol takımları katıldı. Turnuva yarın sona erecek.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Ensar Özdemir
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER