Voleybol

Voleybol -Gümüşhane Torul Gençlik Kulübü Başkanı Özdemir: Fenerbahçe Grundig maçını çıkış maçı olarak görüyoruz


GÜMÜŞHANE (A.A) - Voleybol Erkekler 1. Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik Kulübü Başkanı Evren Evrim Özdemir, hafta sonu karşılaşacakları Fenerbahçe Grundig maçını çıkış maçı olarak gördüklerini söyledi.
     Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları Galatasaray ve Halk Bankası karşılaşmalarından mağlup olarak ayrıldıklarını belirterek, Kendi sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe Grundig maçını taraftarlarımızın da destekleri ile kazanmak istiyoruz. Fenerbahçenin gücünü biliyoruz ancak son haftalarda aldığımız mağlubiyetler nedeniyle Fenerbahçe maçı ile büyük bir çıkış yapmak istiyoruz dedi.
     Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonunda yapılacak maçta taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu dile getiren Özdemir, Şu anda puan sıralamasında Fenerbahçe Grundig 9, biz ise 10. sırada bulunuyoruz. Maçı kazanarak ligde daha iyi bir yere gelmek istiyoruz. Teknik heyet ve sporcularımız taraftarlarımızın önünde yapacağımız karşılaşmanın önemini biliyorlar. Takım olarak galibiyete kilitlenmiş durumdayız diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER