Voleybol

Voleybol -Başkent Üniversitesi Özel Ayşe Abla Okulları, Liseler Arası Genç Kızlar Finallerine hazırlanıyor -Antrenör Hüseyin Doğanyüz: Genç ve dinamik bir takımız. Finallere kadar set vermedik. Finallerde de elimizden gelenin


ANKARA (A.A) - Başkent Üniversitesi Özel Ayşe Abla Okulları Voleybol Takımı, Liseler Arası Genç Kızlar Ankara Finallerine hazırlanıyor.
     Takım antrenörü Hüseyin Doğanyüz, hazırlıkların çok iyi gittiğini belirterek, Genç ve dinamik bir takımız. Finallere kadar set vermedik. Finallerde de elimizden gelenin en iyisini yapacağız dedi.
     22 Ocak Salı günü Selim Sırrı Tarcan Spor Salonunda yapılacak finallerde Ankara sıralamasının belirleneceğini kaydeden Doğanyüz, Sıralama önemli, ancak biz zaten Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandık. Güçlü rakiplerimiz var. Genç bir takımız, ancak oyuncularımın antrenman ve maçlardaki hırsları ve istekleri beni de heyecanlandırıyor. Takımıma çok güveniyorum diye konuştu.
     Takımlarını maraton koşucusuna benzeten Doğanyüz, uzun vadeli hedefler peşinde olduklarını ve hedeflerinin 2014 Dünya Liseler Arası Voleybol Şampiyonasında Türkiyeyi temsil etmek olduğunu söyledi.
     Başkent Üniversitesi Ayşe Abla Özel Okulları Kurucu Üyesi ve Genel Müdürü Hilal Erdinç ise takımlarıyla gurur duyduğunu dile getirdi.
     Yardımcı antrenör Leyla Zelal Doğan da geçen yıl temellerini attıkları takımlarının bu yıl iddialı olduğunu ifade ederek, Ankara finallerindeki en genç takım olduklarını ve başarılarını Türkiye finallerinde de devam ettirmek istediklerini kaydetti.
     Genç Kızlar Ankara Finallerinde Başkent Üniversitesi Özel Ayşe Abla Okullarının yanı sıra play-offlardan gelecek bir takım, Özel Tevfik Fikret Okulları, TVF Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ve Özel Çankaya Doğa Anadolu Lisesi mücadele edecek.
    
    
     Muhabir: İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER