Voleybol

Voleybol -Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Avrupa Şampiyonası kuraları çekildi -Yıldız Kız Milli Takımı, 2. Grupta Fransa, Almanya, Rusya, Sırbistan ve Hollanda ile eşleşti -Yıldız Erkek Milli Takımı ise Bulgaristan, Finlandiya,


ANKARA (A.A) - Avrupa Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Voleybol Şampiyonası kura çekimi, Sırbistanın başkenti Belgradda yapıldı.
     Sırbistan-Karadağ işbirliğiyle 29 Mart-7 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Yıldız Kızlar Şampiyonası finalleri kura çekimine son şampiyon ile katılan Yıldız Kız Milli Takımı, 2. Grupta Fransa, Almanya, Rusya, Sırbistan ve Hollanda ile eşleşti. Yıldız Kız Milli Takımı, maçlarını Sırbistanın Kladovo kentinde oynayacak.
     Kızlarda, 1. Grupta ise Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, İtalya, Karadağ, Polonya ve Slovenya eşleşmeleri gerçekleşti. Şampiyonada 1. Grup maçlarına ise Karadağın Bar kenti ev sahipliği yapacak.
    
     -Erkekler-
    
     Kura çekiminin ardından Yıldız Erkek Milli Takımı ise Bulgaristan, Finlandiya, Fransa, Rusya ve Sırbistan ile 2. Grupta yer aldı.
     Milli takımın maçlarını Belgradda oynayacağı şampiyona, 12-21 Nisan tarihlerinde Sırbistan-Bosna Hersek ortaklığında gerçekleştirilecek.
     Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, İtalya, Polonyanın bulunduğu 1. Grupta da karşılaşmalar Bosna Hersekin Laktasi kentinde oynanacak.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER