Voleybol: Avrupa kupaları

Voleybol: Avrupa kupaları -Kupalarda tur atlayan 8 Türk takımının rakipleri belli oldu -Bayanlar Şampiyonlar Ligi 6lı Play-Off Turunda Vakıfbank-Eczacıbaşı VitrA eşleşmesi gerçekleşti


ANKARA (A.A) - Voleybolda, Avrupa kupalarında yoluna devam eden 8 Türk takımının rakipleri belli oldu.
     Bayanlar Şampiyonlar Liginde rakiplerini kupanın dışına atmayı başaran Vakıfbank ve Eczacıbaşı VitrA 6lı Play-Off Turunda eşleşti.
     Erkekler Şampiyonlar Liginde mücadele eden tek Türk temsilcisi Arkas Spor, 6lı Play-Off Turunda Polonyanın Zaksa Kedzierzyn-Kozle takımıyla karşılaşacak.
     Erkekler CEV Kupası Çalenç Turunda Belçikanın Knack ekibini her iki maçta da 3-0 yenerek yarı finale çıkmayı başaran Halkbank, Ukraynadan Lokomotiv Kharkiv ile finale kalabilmek için karşı karşıya gelecek. Aynı kupada yer alan Maliye Milli Piyango da yarı finalde İtalyadan Andreoli Latina ile mücadele edecek.
     Bayanlar CEV Kupas Çalenç Turunda yarı finale adını yazdıran Fenerbahçe, Rus ekibi Uralochka-NTMK Ekaterinburgu geçerek finale yükselmeye çalışacak.
     Çalenç Kupasında 4lü Finale kalan Türk takımlarından Galatasaray, erkeklerde Rusyadan Ural UFA ile eşleşirken, İlbank da bayanlarda bir başka Rus takımı Dinamo Krasnodarın rakibi oldu.
    
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Voleybol: Avrupa kupaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER